Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Αλμα Επι Κοντω Ρεκορ - Krju0z Hnstdom : Και έδειχνε τις διαθέσεις του.

Αλμα Επι Κοντω Ρεκορ - Krju0z Hnstdom : Και έδειχνε τις διαθέσεις του.. Την δεύτερη καλύτερη επίδοση σε διοργάνωση ανοιχτού. Το λήμμα παραθέτει τις πηγές του αόριστα, χωρίς παραπομπές. O eμμανουήλ καραλής στο επί κοντώ, κατέρριψε το παγκόσμιο ρεκόρ παίδων, στο πλαίσιο του πανελληνίου πρωταθλήματος κλειστού στίβου, που διεξάγεται στο σεφ με άλμα στα 5,53 και να αποθεώθηκε από τους περίπου 5.000 φίλους του αθλήματος. Η τζόινερ το 1988 πέτυχε στα 100 μέτρα παγκόσμιο ρεκόρ με επίδοση 10, 49, ενώ στους ολυμπιακούς αγώνες της σεούλ την ίδια χρονιά έτρεξε τα 200 μέτρα σε χρόνο 21, 34. Το αντίστοιχο παγκόσμιο ρεκόρ στις γυναίκες είναι 5,04 μέτρα και το κατέχει η ελένα ισινμπάγιεβα από το 2009.

Αλμα επι κοντω 4.90 στεφανιδη αικατερινη 1990 αο φιλοθεησ 20/2/2016 μητινγκ νεα υορκη 1 12. Είναι αναμφισβήτητα ο νέος βασιλιάς του επί κοντώ στον ανοιχτό στίβο. Στην ηλικία των 20 ετών και 90 ημερών ο σουηδός μόντο ντουπλάντις έκανε παγκόσμιο ρεκόρ στο άλμα επί κοντώ. Ο νέος βασιλιάς του επί κοντώ στον ανοιχτό στίβο είναι μόλις 20 ετών! Αθλητικές ειδήσεις για τον στίβο στο sport24, από τις διοργανώσεις στην ελλάδα & τον κόσμο.

Xrysos Sto Epi Kontw O Ntoyplantis Me Pagkosmio Rekor Efhbwn Aek365
Xrysos Sto Epi Kontw O Ntoyplantis Me Pagkosmio Rekor Efhbwn Aek365 from s2.aek365.org
Η τζόινερ το 1988 πέτυχε στα 100 μέτρα παγκόσμιο ρεκόρ με επίδοση 10, 49, ενώ στους ολυμπιακούς αγώνες της σεούλ την ίδια χρονιά έτρεξε τα 200 μέτρα σε χρόνο 21, 34. Ο νέος βασιλιάς του επί κοντώ στον ανοιχτό στίβο είναι μόλις 20 ετών! Συνεχίζει να γράφει ιστορία ο νεαρός σουηδός, αρμάντ ντουπλάντις, στο επί κοντώ. Το παγκόσμιο ρεκόρ στο άλμα επί κοντώ των ανδρών είναι 6,14 μέτρα και πραγματοποιήθηκε το 1994 από τον σεργκέι μπούμπκα. Στο protergia street pole vault συμμετείχε η ολυμπιονίκης του άλματος επί κοντώ κατερίνα στεφανίδη στην πλατεία συντάγματος και με την προσπάθειά της κατάφερε να σημειώσει νέο ρεκόρ αγώνα βοηθώντας με αυτό τον τρόπο το. Οτι δεν κατάφερε στους ολυμπιακούς αγώνες του λονδίνου, ο κώστας φιλιππίδης το πέτυχε στο μίτινγκ στίβου του λαντάου της γερμανίας, όπου έκανε νέο πανελλήνιο ρεκόρ στο επί κοντώ, με άλμα στα 5,76 μέτρα! Και έδειχνε τις διαθέσεις του. Στο ντόνεντσκ, στο μίτινγκ που διοργάνωσε ο θρύλος του επί κοντώ, σεργκέι μπούμπκα, ο ρενό λαβιλενί έκανε το σάββατο νέο παγκόσμιο ρεκόρ στον κλειστό.

Έκανε μια απίστευτη πτήση πάνω από τον πήχη του επί κοντώ και πέτυχε ένα ασύλληπτο πανελλήνιο ρεκόρ με 4,90 μ., σε μίτινγκ στη ν.

Συνεχίζει να γράφει ιστορία ο νεαρός σουηδός, αρμάντ ντουπλάντις, στο επί κοντώ. Ο λαβιλενί κατέρριψε το «στοιχειωμένο» ρεκόρ του μπούμκα. Ένα από τα αγωνίσματα που χρειάζεται θερμοκηπιο είναι και το αλμα επι κοντω. Κατάλογος των ελληνικών ρεκόρ στον στίβο. Ο σουηδός αρμάντ ντουμπλάντις είναι από σήμερα ο κάτοχος του παγκόσμιου ρεκόρ του αγωνίσματος, καθώς κατέρριψε την κορυφαία επίδοση που κατείχε ο. Λίγες ημέρες μετά από την κατάρριψη του παγκοσμίου ρεκόρ στο επί κοντώ στην πολωνία ο μόντο ντουπλάντις σημείωσε νέο ρεκόρ στη γλασκώβη! (ανακατεύθυνση από πανελλήνια ρεκόρ στίβου) μετάβαση στην πλοήγηση πήδηση στην αναζήτηση. Η κατερίνα στεφανίδη σμπαράλιασε το παγκόσμιο ρεκόρ της γέλενα ισινμπάγεβα και πλέον κυνηγάει αυτό το σεργκέι μπούμπκα, όπως προκύπτει από μία γκάφα της 'equipe'! Και έδειχνε τις διαθέσεις του. Στην ηλικία των 20 ετών και 90 ημερών ο σουηδός μόντο ντουπλάντις έκανε παγκόσμιο ρεκόρ στο άλμα επί κοντώ. Στο protergia street pole vault συμμετείχε η ολυμπιονίκης του άλματος επί κοντώ κατερίνα στεφανίδη στην πλατεία συντάγματος και με την προσπάθειά της κατάφερε να σημειώσει νέο ρεκόρ αγώνα βοηθώντας με αυτό τον τρόπο το. Αλμα επι κοντω γυναικων κορυφαίοι αθλητές του στίβου στεφανίδη και φιλιππίδης! Την δεύτερη καλύτερη επίδοση σε διοργάνωση ανοιχτού.

Σε μίτινγκ που είναι σε εξέλιξη στη σκοτία ο σουηδός πέταξε στα 6,18μ και. Κατάλογος των ελληνικών ρεκόρ στον στίβο. Τα κατάφερε στον μόλις δεύτερο αγώνα του στη σεζόν. Ένα από τα αγωνίσματα που χρειάζεται θερμοκηπιο είναι και το αλμα επι κοντω. Στο ντίσελντορφ, στον πρώτο του αγώνα στη σεζόν, είχε περάσει τα 6,00μ.

Panellhnio Rekor O Filippidhs Sport24
Panellhnio Rekor O Filippidhs Sport24 from www.sport24.gr
Η εμφάνιση του παγκόσμιου πρωταθλητή του επί κοντώ δεν μπορεί να γίνει σε καμία περίπτωση. Η κατερίνα στεφανίδη σμπαράλιασε το παγκόσμιο ρεκόρ της γέλενα ισινμπάγεβα και πλέον κυνηγάει αυτό το σεργκέι μπούμπκα, όπως προκύπτει από μία γκάφα της 'equipe'! Ο νέος βασιλιάς του επί κοντώ στον ανοιχτό στίβο είναι μόλις 20 ετών! Το αλμα επι κοντω ειναι: Οτι δεν κατάφερε στους ολυμπιακούς αγώνες του λονδίνου, ο κώστας φιλιππίδης το πέτυχε στο μίτινγκ στίβου του λαντάου της γερμανίας, όπου έκανε νέο πανελλήνιο ρεκόρ στο επί κοντώ, με άλμα στα 5,76 μέτρα! Έκανε μια απίστευτη πτήση πάνω από τον πήχη του επί κοντώ και πέτυχε ένα ασύλληπτο πανελλήνιο ρεκόρ με 4,90 μ., σε μίτινγκ στη ν. Σάββατο, 15 φεβρουαρίου 2014, 19:10. Το αντίστοιχο παγκόσμιο ρεκόρ στις γυναίκες είναι 5,04 μέτρα και το κατέχει η ελένα ισινμπάγιεβα από το 2009.

Έκανε μια απίστευτη πτήση πάνω από τον πήχη του επί κοντώ και πέτυχε ένα ασύλληπτο πανελλήνιο ρεκόρ με 4,90 μ., σε μίτινγκ στη ν.

Σημείωση (*) και το προηγούμενο ρεκόρ των 6,16 του ρενό λαβιλενί στο άλμα επί κοντώ σημειώθηκε σε μίτινγκ κλειστού στίβου στις 15.02.2014. Αλλο ένα απλησίαστο ρεκόρ είναι αυτό της μαρίτα κοχ από την ανατολική γερμανία στα 400 μέτρα με 47, 60 που κρατά από το 1985. Στο protergia street pole vault συμμετείχε η ολυμπιονίκης του άλματος επί κοντώ κατερίνα στεφανίδη στην πλατεία συντάγματος και με την προσπάθειά της κατάφερε να σημειώσει νέο ρεκόρ αγώνα βοηθώντας με αυτό τον τρόπο το. Αθλητικές ειδήσεις για τον στίβο στο sport24, από τις διοργανώσεις στην ελλάδα & τον κόσμο. Αλμα επι κοντω 4.90 στεφανιδη αικατερινη 1990 αο φιλοθεησ 20/2/2016 μητινγκ νεα υορκη 1 12. Ο σουηδός με 6μ.17 κατέρριψε το παγκόσμιο ρεκόρ στο επί κοντώ! Συνεχίζει να γράφει ιστορία ο νεαρός σουηδός, αρμάντ ντουπλάντις, στο επί κοντώ. Αλμα σε μηκοσ 6.71 καρυδη σπυριδουλα 2001 κερκυραικοσ γσ 2/8/2020 πανελληνιοι κ20(α/γ) ιωαννινα 1 17. Ασυλληπτο πανελληνιο ρεκορ απο την στεφανιδη στο αλμα επι κοντω. Ιστορικό ρεκόρ για τον νεαρό σουηδό άρμαντ ντουπλάντις στο επί κοντώ. Ο λαβιλενί κατέρριψε το «στοιχειωμένο» ρεκόρ του μπούμκα. Όλα τα θέματα / άρθρα που θα βρείτε στις σελίδες του zarpanews.gr είναι ενυπόγραφα.όταν το zarpanews.gr χρησιμοποιεί θέματα που έχουν δημοσιευτεί σε άλλους ιστότοπους ή έντυπα μέσα, αναφέρει πάντα την πηγή τους. Ο ντουπλάντις πήδηξε στα 6 μέτρα και 17 εκατοστά, σε συνάντηση κλειστού στίβου στο τορούν της πολωνίας.

Ιστορικό ρεκόρ για τον νεαρό σουηδό άρμαντ ντουπλάντις στο επί κοντώ. Ο ντουπλάντις πήδηξε στα 6 μέτρα και 17 εκατοστά, σε συνάντηση κλειστού στίβου στο τορούν της πολωνίας. (ανακατεύθυνση από πανελλήνια ρεκόρ στίβου) μετάβαση στην πλοήγηση πήδηση στην αναζήτηση. Συνεχίζει να γράφει ιστορία ο νεαρός σουηδός, αρμάντ ντουπλάντις, στο επί κοντώ. Το αλμα επι κοντω ειναι:

H Stefanidh Kai Ta Kontaria Ths Sportsfeed
H Stefanidh Kai Ta Kontaria Ths Sportsfeed from sportsfeed.gr
Αλμα σε μηκοσ 6.71 καρυδη σπυριδουλα 2001 κερκυραικοσ γσ 2/8/2020 πανελληνιοι κ20(α/γ) ιωαννινα 1 17. Σε μίτινγκ που είναι σε εξέλιξη στη σκοτία ο σουηδός πέταξε στα 6,18μ και. Ακόμα μία σπουδαία εμφάνιση από τον πρωταθλητή του άρη, γιάννη ρίζο, ο οποίος πήρε την πρώτη θέση στο τουρνουά της καβάλας και. Σημείωση (*) και το προηγούμενο ρεκόρ των 6,16 του ρενό λαβιλενί στο άλμα επί κοντώ σημειώθηκε σε μίτινγκ κλειστού στίβου στις 15.02.2014. Ο 20χρονος άλτης με 6.18μ κατέρριψε το δικό του παγκόσμιο ρεκόρ (6.17μ), που είχε πετύχει την περασμένη εβδομάδα. Το παγκόσμιο ρεκόρ στο άλμα επί κοντώ των ανδρών είναι 6,14 μέτρα και πραγματοποιήθηκε το 1994 από τον σεργκέι μπούμπκα. Το προηγούμενο ανήκε στον γάλλο ρενό. Λίγες ημέρες μετά από την κατάρριψη του παγκοσμίου ρεκόρ στο επί κοντώ στην πολωνία ο μόντο ντουπλάντις σημείωσε νέο ρεκόρ στη γλασκώβη!

Αλλο ένα απλησίαστο ρεκόρ είναι αυτό της μαρίτα κοχ από την ανατολική γερμανία στα 400 μέτρα με 47, 60 που κρατά από το 1985.

Στο ντόνεντσκ, στο μίτινγκ που διοργάνωσε ο θρύλος του επί κοντώ, σεργκέι μπούμπκα, ο ρενό λαβιλενί έκανε το σάββατο νέο παγκόσμιο ρεκόρ στον κλειστό. Στην ηλικία των 20 ετών και 90 ημερών ο σουηδός μόντο ντουπλάντις έκανε παγκόσμιο ρεκόρ στο άλμα επί κοντώ. Αλμα επι κοντω 4.90 στεφανιδη αικατερινη 1990 αο φιλοθεησ 20/2/2016 μητινγκ νεα υορκη 1 12. Σε μίτινγκ που είναι σε εξέλιξη στη σκοτία ο σουηδός πέταξε στα 6,18μ και. Την δεύτερη καλύτερη επίδοση σε διοργάνωση ανοιχτού. Σάββατο, 15 φεβρουαρίου 2014, 19:10. Το παγκόσμιο ρεκόρ στο άλμα επί κοντώ των ανδρών είναι 6,14 μέτρα και πραγματοποιήθηκε το 1994 από τον σεργκέι μπούμπκα. Οτι δεν κατάφερε στους ολυμπιακούς αγώνες του λονδίνου, ο κώστας φιλιππίδης το πέτυχε στο μίτινγκ στίβου του λαντάου της γερμανίας, όπου έκανε νέο πανελλήνιο ρεκόρ στο επί κοντώ, με άλμα στα 5,76 μέτρα! (ανακατεύθυνση από πανελλήνια ρεκόρ στίβου) μετάβαση στην πλοήγηση πήδηση στην αναζήτηση. Η τζόινερ το 1988 πέτυχε στα 100 μέτρα παγκόσμιο ρεκόρ με επίδοση 10, 49, ενώ στους ολυμπιακούς αγώνες της σεούλ την ίδια χρονιά έτρεξε τα 200 μέτρα σε χρόνο 21, 34. Τα κατάφερε στον μόλις δεύτερο αγώνα του στη σεζόν. Αλλο ένα απλησίαστο ρεκόρ είναι αυτό της μαρίτα κοχ από την ανατολική γερμανία στα 400 μέτρα με 47, 60 που κρατά από το 1985. Η εμφάνιση του παγκόσμιου πρωταθλητή του επί κοντώ δεν μπορεί να γίνει σε καμία περίπτωση.

Αλμα επι κοντω πανελληνιο ρεκορ κυριακοπουλου επι κοντω. Αλλο ένα απλησίαστο ρεκόρ είναι αυτό της μαρίτα κοχ από την ανατολική γερμανία στα 400 μέτρα με 47, 60 που κρατά από το 1985.